Organiczna zupa miso imbirowa z makaronem z brązowego ryżu to szybki i pożywny posiłek złożony z nieprzetworzonych składników. Danie gotowe w 4 minuty zawiera naturalne bogactwo brązowego ryżu, tradycyjnie przygotowywanego japońskiego miso oraz ognisty smak imbiru. Produkt nie zawiera żadnych sztucznych dodatków, glutaminian sodu, czy składników modyfikowanych genetycznie. To w 100% wegetariańskie i wegańskie danie jest doskonałym sposobem na szybkie przygotowanie wspaniałego posiłku
- Produkt organiczny
- Produkt wegetariański
- Produkt wegański
- Produkt nie zawiera żadnych sztucznych dodatków, glutaminian sodu, czy składników modyfikowanych genetycznie
- Produkt zawiera 2 porcje
- Danie gotowe w 4 minuty
Skład: Organiczny makaron ryżowy (71%): organiczna semolina pszenna, organiczna mąka z brązowego ryżu (30%), sól morska. Baza zupy: (29%): organiczne miso z brązowego ryżu (30%) (organiczne pełne ziarna soi, sól morska, woda), organiczne mirin (organiczny słodki ryż, woda, organiczny ryż), organiczna pasta sezamowa, organiczny sos sojowy (woda, organiczne pełne ziarna soi), organiczne pełne ziarna pszenicy, sól morska, organiczny spirytus), sól morska, organiczne puree z cebuli, organiczne puree z imbiru (3%), organiczny olej sezamowy, organiczne puree z czosnku, ekstrakt z wodorostów morskich kombu (woda, wodorosty kombu, sól morska), woda, organiczny pieprz cayenne, organiczny pieprz czarny, organiczny pieprz biały
Przechowywanie:przechowywać w suchym chłodnym miejscu
Waga netto: 170g (2 x 85g)
Informacja dla alergików: Produkt zawiera soję, gluten i sezam
Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.